Het Streekmuseum in de winter

Winterstop

Na een mooi seizoen met o.a. een expositie over de watersnoodramp en de retrotentoonstelling in de Maand van de Geschiedenis is het museum tot en met februari 2018 gesloten op reguliere tijden. Tijdens deze winterstop is het helaas niet mogelijk om op individuele basis een bezoek te brengen. Wel kunt u middels telefonische afspraak of via ons contactformulier een groepsbezoek plannen.

Virtual reality

Tijdens de wintermaanden bereiden wij ons voor een de opening van een nieuwe afdeling in 2018. Vanaf het nieuwe museumseizoen zal in ons museum een heuse virtual reality afdeling aanwezig zijn. Beleef zo onze eilandverhalen zelf door een tijdreis te maken naar de winter van 1953, toen het noodlot op ons eiland toesloeg. Het seizoen 2018 start op woensdag 7 februari. We zijn vanaf dan iedere woensdag van 10;00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 17:00 uur geopend en op donderdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur. Vanaf 1 maart zijn we weer iedere dag geopend behalve op zondag en maandag.

Bezoek in de winter

Buiten de reguliere openingstijden is een groepsbezoek op afspraak mogelijk. Ook is het mogelijk om in het museum kinderfeestjes te vieren of met een klas het museum te bezoeken. Wij vragen u om zich minimaal een week van te voren aan te melden, zodat wij er voor kunnen zorgen dat u op een prettige wijze en volgens uw wensen wordt ontvangen.