Flag of Germany
Het laatste nieuws

28 oktober Flakkees Allo Allo

Op zaterdag 6 mei jl. werd op het Marktveld in Sommelsdijk het toneelstuk ‘het Flakkees Allo Allo’ opgevoerd. Het stuk, georganiseerd en opgezet door stichting WO2GO, Streekmuseum Goeree-Overflakkee, Rethorica en TOF, werd verdeeld over drie voorstellingen door maar liefst bijna vijfhonderd mensen bezocht! Kaartjes voor de voortellingen waren binnen een week uitverkocht en vele teleurgestelde mensen die geen kaartje hadden kunnen bemachtigen, moesten later horen wat een geweldige spektakel het was geweest.

De vraag of het toneelstuk nog een keer opgevoerd kon worden, bleek een logisch gevolg van het succes.

De organisatie heeft de vele vrijwilligers die bij het stuk betrokken zijn dan ook bereid gevonden om het spektakel nog een keer op te voeren!

Zaterdag 28 oktober kan alvast in de agenda gezet worden, want dan zullen er andermaal drie voorstellingen gespeeld worden. Ditmaal binnen op Hofstede Lust en Last aan de Kokseweg van Sommelsdijk.

Wil je er bij zijn? Koop hier uw ticket voor slechts 12,50 Inschrijving – Streekmuseum

Openingstijden

zo & ma. gesloten
di. 13:30-16:30
wo. 13:30-16:30
do. 13:30-16:30
vr. 13:30-16:30
za. 13:30-16:30

 

Bezoek onze webshop! 

Kerkstraat 2-12, 3245 AK Sommelsdijk

06-52 15 31 69

info@streekmuseum.nl

Entreeprijzen

Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Museumvrienden
€ 5.00
€ 2.50
Gratis

Betalen kan per PIN of contant. Wij accepteren nu ook de Museumkaart.

Rondleidingen en groepsbezoek

Wilt u de bijzondere geschiedenis en leuke wetenswaardigheden weten van de collectie van het Streekmuseum? Ga mee met onze rondleiders en laat u meevoeren door de eeuwen heen.

Voor een groepsbezoek buiten openingstijden en voor rondleidingen kunt u het museum bellen. Mobiel: 06 52 15 31 69

Rondleiding tijdens openingstijden
Rondleiding buiten openingstijden
€ 15.00
€ 25.00

Bereikbaarheid

Komend vanaf Rotterdam of Zierikzee volgt u op de N59 de borden Middelharnis. Bij de verkeerslichten bij Oude-Tonge slaat u af de N215 op richting Middelharnis. Op de rotonde bij Middelharnis neemt u de tweede afslag, u doet bij de volgende twee rotondes hetzelfde. Daarna neemt u de tweede straat links, de Van Aerssenstraat. Rijd deze helemaal uit tot u op de Enkele Ring komt. Wij adviseren u hier te parkeren.

Een andere mogelijkheid is parkeren langs de Voorstraat of het Marktveld. Hiervoor houdt u op de Enkele Ring rechts aan en rijdt u als het ware om de kerk heen. U neemt vervolgens de eerste straat rechts, de Oranjestraat. U kunt vervolgens rechtsaf het Marktveld op of linksaf de Voorstraat.

Het Streekmuseum Goeree-Overflakkee bevindt zich op loopafstand van de bushalte Sommelsdijk Krakeelstraat. Deze halte is bereikbaar via buslijn 136 die rijdt vanaf Busstation Stellendam en vanaf halte Schaapsweg N59 in Achthuizen. Deze laatste twee haltes zijn vanaf de grote doorgaande lijnen bereikbaar.

Blijf op de hoogte

    Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.

    Streekmuseum Goeree-Overflakkee
    17 beoordelingen