Flag of Germany
Het laatste nieuws

Steun financieel het museum

Ieder jaar doet het Streekmuseum mee aan de Anjercollectie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De helft van de opbrengst die wij daarmee ophalen, is gebruikelijk voor het Streekmuseum. Deelname aan deze collecte is onze “tegenprestatie” voor de subsidies die wij met enige regelmatig van dit fonds mogen ontvangen.

Vanwege de corona-crisis is het niet mogelijk om op de “gewone” manier te collecteren. Als alternatief heeft het Cultuurfonds een digitale collecte opgezet.

In verband met het 80-jarig bestaan van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de 75e Anjeractie is de opbrengst van “onze” collecte dit jaar geheel voor het Streekmuseum.

Deze extra inkomsten zijn natuurlijk van harte welkom, nu het museum en de museumwinkel in verband met de coronacrisis vele weken gesloten zijn geweest en alle gebruikelijke activiteiten afgelast.

U/je kunt doneren door op deze link te klikken: https://mii.io/c/cultuurfonds-anjeractie-collecte-2020?p=38379295

Als gewoon klikken niet lukt, klik dan met de rechter muisknop op deze link en kies voor open link. Als u/je vervolgens op de knop “Doneer en houd cultuur levend” klikt, kunt u op eenvoudige wijze doneren.

Openingstijden

zo & ma. gesloten
di. 14:00-17:00
wo. 14:00-17:00
do. 14:00-17:00
vr. 14:00-17:00
za. 14:00-17:00

 

Bezoek onze webshop! 

Kerkstraat 2-12, 3245 AK Sommelsdijk

06-52 15 31 69

info@streekmuseum.nl

Entreeprijzen

Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Museumvrienden
€ 5.00
€ 2.50
Gratis

Betalen kan per PIN of contant. Helaas accepteren wij geen museumkaart.

Rondleidingen en groepsbezoek

Wilt u de bijzondere geschiedenis en leuke wetenswaardigheden weten van de collectie van het Streekmuseum? Ga mee met onze rondleiders en laat u meevoeren door de eeuwen heen.

Voor een groepsbezoek buiten openingstijden en voor rondleidingen kunt u het museum bellen. Mobiel: 06 52 15 31 69

Rondleiding tijdens openingstijden
Rondleiding buiten openingstijden
€ 15.00
€ 25.00

Bereikbaarheid

Komend vanaf Rotterdam of Zierikzee volgt u op de N59 de borden Middelharnis. Bij de verkeerslichten bij Oude-Tonge slaat u af de N215 op richting Middelharnis. Op de rotonde bij Middelharnis neemt u de tweede afslag, u doet bij de volgende twee rotondes hetzelfde. Daarna neemt u de tweede straat links, de Van Aerssenstraat. Rijd deze helemaal uit tot u op de Enkele Ring komt. Wij adviseren u hier te parkeren.

Een andere mogelijkheid is parkeren langs de Voorstraat of het Marktveld. Hiervoor houdt u op de Enkele Ring rechts aan en rijdt u als het ware om de kerk heen. U neemt vervolgens de eerste straat rechts, de Oranjestraat. U kunt vervolgens rechtsaf het Marktveld op of linksaf de Voorstraat.

Het Streekmuseum Goeree-Overflakkee bevindt zich op loopafstand van de bushalte Sommelsdijk Krakeelstraat. Deze halte is bereikbaar via buslijn 136 die rijdt vanaf Busstation Stellendam en vanaf halte Schaapsweg N59 in Achthuizen. Deze laatste twee haltes zijn vanaf de grote doorgaande lijnen bereikbaar.

Blijf op de hoogte

    Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.

    Streekmuseum Goeree-Overflakkee
    17 beoordelingen